East Coast Defender ekibi, efsane Defender modifiyeleri geliştirmeyi adeta alışkanlık haline getirdi. Bu güne kadar geliştirdikleri modeller yüksek teknolojiden pek nasiplenmiş olmasa da bu kez bu işi başarmış gibi duruyorlar. Bunu o kadar ciddiye almışlar ki yeni versiyonun ismi "Millenium Falcon" olarak belirlenmiş.

Star Wars'da Han Solo'nun eski uzay gemisi ile aynı ismi ve aynı rengi taşısa da bu özel yapım SUV taşıyabileceği en yenilikçi teknolojileri barındırıyor. Ön kaputun altında 6,2 litrelik 430 beygir gücünde Chevrolet LS3 motoru, 4 ileri otomatik vitese bağlanmış. Bu kadar güce paralel olarak gövdenin dışı neredeyse tamamen çelik kafes ile sarmalanmış. 18 inçlik Boost/Kahn jantlar ve Borla egzoz ise dışarıdan bakıldığında göze çarpan diğer hususlar. 

Millenium Falcon'u teknolojik yapan şeyler ise kabinde bulunuyor. Dahili Amazon Echo ünitesi, Wi-Fi hotspot özelliği ve LED ambiyans aydınlatması ilk sayılabilecek teknolojik iyileştirmeler. Tamam belki gerçekten yıldızlar arası yolculuk yapabilecek kapasiteye sahip değil ama yollarda süzülüp gidecek en güzel SUV olacağı kesin. East Coast Defender'ın Millenium Falcon modifiyesine ait görselleri incelemeden geçmeyin.
[post_ads]