Kişisel, hobi amaçlı kullanılan dron pazarı gün geçtikçe büyüyor. Boyut, şekil ve özellik olarak birbirinden farklı yüzlerce farklı drone bulabilirsiniz. PITTA Drone ise boyutuyla ve drone haricinde farklı amaçla kullanılabilirliği ile dikkatleri çekiyor. Avucunuza sığacak küçük bir top şeklinde olan PITTA Drone 170 mm’lik bir çapa ve sadece 200 gram gibi inanılmaz bir ağırlığa sahip.

Drone olarak kullanıldığında 15 dakika boyunca havada kalabilen PITTA Drone aynı zamanda bir aksiyon veya güvenlik kamerası. Drone olarak kullanılmadığı zamanlarda manyetik aksamları ve kilit sistemi sayesinde dilediğiniz yere monte edebileceğiniz PITTA Dronu evinizde veya ofisinizde şarj yuvasına oturtarak bir güvenlik kamerası olarak da kullanabilirsiniz. Drone modundan kamera modlarına veya tam tersine hızlı bir şekilde geçebilen PITTA drone 4K kalitesinde saniyede 30 kare görüntü çekebiliyor. Daha önce de söylediğim gibi 15 dakikalık uçuş süresine sahip PITTA Dronun kamera olarak kullanıldığında ise 100 dakikalık bir kullanım süresi bulunuyor.

Drone, aksiyon kamerası ve güvenlik kamerası olarak kullanabileceğiniz PITTA Drone bir Kickstarter projesi ve hedeflenen bütçeyi çoktan geçmiş durumda. Pitta Drona 239$’dan başlayan fiyatlarla satın almak ve hakkında detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayın.
[post_ads]