Fotoğrafçı ve film yapımcısı Roman De Giuli, Matereality isimli yeni bir kısa film hazırladı. Sadece 3,5 dakika süren filmdeki görüntü efektleri demir tozu, yüksek derecede yansıtıcı pigmentler ve mıknatıs kullanılarak oluşturulmuş YouTube üzerinde hastalık derecesinde ilgi gören "slime" videolarından ilham alarak mükemmel manyetik zenginliği hazırlamak için saatlerini harcamış.

Başlangıçta her şey çok zordu. Kayıt yapmaya değer görüntüyü elde edene kadar birçok materyali boşuna harcadım fakat en sonunda başardım. Artık geriye dönüşü olmayan bir yola girmiştim. Her biri 3-4 saat süren 16 oturumun sonunda 20 saatlik işe yarar bir çekim elde edebildim. Bu güzel görüntülerin içinden en iyi anları seçmekte ayrı bir zorluktu benim için. Render'a başladığımda ise nirvanaya ulaşmış gibiydim. 

diyerek çekim macerasını paylaşıyor Roman De Giuli.

Mıknatısların etkisi ile değişik şekil ve figürlerin güzel bir müzik eşliğinde sunulduğu Matereality, sanki 3D render ile yapılmış gibi dursa da gerçekte tamamen doğal elementlerin birbirleri ile dansını gözler önüne seriyor.[post_ads]