Bir bisiklet tutkunu olarak kalabalık bir yolda park etmiş arabaların yanından pedallayarak geçerken her an bir kapının önünüzde açılıp kapıya çarpma endişesini mutlaka her zaman yaşıyorsunuzdur. “Life Sticker” adı verilen ve şu an prototip aşamasında olan bir cihaz sizi bu endişeden sonsuza kadar kurtarabilir.

Sadece 2€ gibi cüzi bir fiyata satılması planlanan Life Sticker araçların yan aynasına yapıştırılıyor ve güneş enerjisiyle şarj olan bütünleşik bir pille çalışıyor. Aracın aynası üzerine monte ettikten sonra çalıştıracağınız Life Sticker aracınızla durduğunuz zaman bluetooth özellikli bir antene dönüşerek arkanızdan bir bisikletli geldiğinde bisikletlinin bluetooth sinyallerini algılayarak yanıp sönmeye başlayarak sizi kapıyı açmamanız için uyarıyor ve sizi olası ve beklenmedik bir kazadan kurtarıyor.

100 metrelik bir etki alanı olan Life Sticker’ın etkili olması için bisikletçilerin telefonlarına Life Sticker uygulamasını indirmesi gerektiğini söylemeden geçmeyelim.

En kısa zamanda prototiplikten çıkıp gerçeğe dönüşmesini umduğumuz Life Sticker hakkında detaylı bilgi almak için web sitesine uğrayabilir ve aşağıdaki videoya bir göz atabilirsiniz.
[post_ads]