Land Rover Defender araçlarını modifiye etmekle ünlenen Arkonik'in aile çiftliğinden ismini alan "Koop", orman yeşili rengi ve 3,5 litre hacimli V8 motoru ile harika bir Defender 110 dönüşümü olarak karşımıza çıkıyor.

BF Goodrich arazi lastiklerinin sarmaladığı 18 inçlik Kahn jantlar ilk göze batan özellik oluyor. Bu yakışıklının sunduğu başlıca diğer özellikler ise WARN Xenon 12-S vinç, LED tepe lambaları, Hella Rally Xenon HID spot ışıkları, Front Runner portbagaj ve off-road özellikli Terrafirma 2 inç kaldırmalı süspansiyon kiti olarak sıralanabilir. 

Detaylar burada bitmiyor. Dış görünümü ile asfalta karşı alerjisi varmış gibi bir his yaşatsa da, iç tasarımı ile birden bire nasıl bir aracı kullandığınızı unutabilir, duygu karmaşasından kaynaklı beyin travması geçirebilirsiniz. Cocoa Diamond XS deri döşeme, Evander ahşap kenarlı direksiyon simidi, fırçalanmış alüminyum vites topuzu, sunroof, Apple Car Play'li Pioneer premium müzik sistemi, yanlamasına uzanan ve katlanabilir arka oturma grubu gibi olağanüstü etkileyici özellikler sıralanabilir. Gözlerinize bir iyilik yapmak istiyorsanız aşağıdaki görselleri incelemeden geçmeyin.
[post_ads]