Şu soğuk günlerde outdoor etkinlik yapmanın bir bedeli var tabi. Sonbaharın renklerini görelim derken zatürre olmak da var işin içinde. Soğukla mücadele için bi defa iyi giyinmek gerekiyor. Bir de cep sobası dediğimiz ve pek çok çeşidi bulunan ürünler üşüyen yerlerimize lokal ısıtma yapmak için kullanılabilir.

Cep sobası ya da el ısıtıcısı da dediğimiz bu ürünlerin pek çok çeşidi mevcut. Geneli, sürtünmeyle ya da çeşitli yöntemlerle tepkimeye giren kimyasal maddenin çıkardığı ısıdan faydalanma esasıyla çalışıyor.

Zippo’nun ürettiği yeni bir cep sobasını tanıtmak istiyorum. Bir Zippo çakmağa benzeyen ancak biraz daha büyük ebattaki (13x5x1cm) ısıtıcı kimyasal bir tepkimeyle değil içine konan sıvı yakıtla çalışıyor. Alevsiz olarak yanan ısıtıcı metal dış çerçevesini ısıtıyor. Isıtıcı kadife tarzı bir kılıfla birlikte geliyor. Yani doğrudan metal kasayı elinizde tutmuyorsunuz.

Isıtıcıyı yakıp kılıfına koyuyorsunuz ve tam 12 saat boyunca ısı veren bir cep sobanız oluyor. İster soğuk havada ellerinizi ısıtın isterseniz de üşüyen başka yerlerinizi.

Zippo ısıtıcının yakıtı bittiğinde kolayca yeniden doldurabilir ve yeni bir 12 saat daha kullanabilirsiniz.

Renk seçenekleri de bulunan ısıtıcının satış fiyatı 12$ ila 20$ arasında. Satın almak için buraya tıklayınız.
[post_ads]