Kaliforniya’da, Yosemite Ulusal Parkı’nda kiralayabileceğiniz bir kabin düşünün. Şekli A harfine benzediği için A-Frame olarak da adlandırılmış. Denizden yüksekliği 2000 metreden fazla olan Yosemite’de orman içerisinde, doğanın tam olarak göbeğinde bir noktada, konfordan da ödün vermeden şöyle 3-5 gün geçirmeyi istemeyeniniz var mı?

Yere kadar uzanan çatı tasarımı ile dikkat çeken kabin dışarıdan bakıldığında küçük gibi görünse de içerisi oldukça geniş ve kullanışlı. Alt katta oturma alanı ve mutfak bölümü bulunan kabinin üst tarafı da yatak odaları ve banyo olacak şekilde tasarlanmış.

Yosemite’deki bu kabin orman içerisinde ya da çayırlarda yürüyüşler yapmak ya da bir hafta sonunu teknolojiden uzak kafa dinleyerek geçirmek isteyenler için mükemmel bir tercih. Tabi söylediklerim Kaliforniya’da yaşayanlar için geçerli. Bu yazıyı anlayabilenler için de geçerli ama ciddi bir masraf gerektiriyor.

Kabinin geceliği 275$. İlave bilgi için tıklayınız.

Ayrıca bu güzel doğa parçasında yapabileceğiniz faaliyetleri güzel bir şekilde derleyen sevgili Brian'ın makalesini de sizinle paylaşmadan geçmeyelim. 
[post_ads]