Şu ana kadar birçok portatif şarj cihazı ile karşılaşmışsınızdır ve tahmin ediyorum ki bunların birçoğu çok farklı özellikleri olmayan üç aşağı beş yukarı aynı özellikte şarj aletleridir. Ama SpaceX, Apple, Samsung, Tesla ve Amazon’da çalışmış tasarım uzmanı ve mühendisler tarafından üretilen Saber Portatif Şarj Cihazı (Saber Portable Charger) gibi çok yönlü bir şarj aleti ile daha önce hiç karşı karşıya gelmediğinize eminim.

Çünkü Saber’de bulunan bir adet AC çıkışı, bir adet USB-C ve iki adet USB portu cihazlarınızı aynı anda şarj etme imkânı sunuyor. Yani, farz edelim bir kafeye gittiniz, bilgisayarınızı, cep telefonunuzu, tabletinizi ve bir arkadaşınızın telefonunu aynı anda şarj edebileceksiniz. Bu etkileyici özelliğinin yanında, Saber sahip olduğu SafeGuard Teknolojisi sayesinde cihazlarınız %100 olarak dolduğunda otomatik olarak şarj etmeyi kesiyor ve böylece cihazlarda aşırı yüklenmeden dolayı meydana gelebilecek bir arıza oluşmasını engelliyor.

Sadece iki saatte şarj olmakla birlikte aynı zamanda darbelere karşı dayanıklı ve su geçirmez özelliği olan Saber Portatif Şarj Aleti günlük hayatın koşuşturmasında ve outdoor maceralarınızda hayatı yakalamak için en büyük yardımcılarınızdan biri olacak. Saber Portatif Şarj Cihazını 199$’dan başlayan fiyatlarla satın almak için tıklayın.
[post_ads]