Elektrikli bisikletler ve katlanabilir bisikletler ayrı olaylar. Katlanabilir elektrikli bisikletler ise apayrı bir olay. Yani bir bisikletin hem elektrikli hem de katlanabilir olması gerçekten muhteşem bir seçenek. Bundan daha muhteşem olan şey ise bu kombinasyonun normalde pahalı olacağı düşünülürken oldukça uygun bir fiyatla satılıyor olması. Jolt katlanabilir elektrikli bisiklet tam olarak böyle bir şey.

Daha çok şehir içi kullanıma uygun olarak tasarlanmış Jolt, 20 saniye gibi kısa bir sürede katlanıp açılabiliyor. Üzerindeki batarya ve motor ikilisi ile tek şarjla pedal destekli sürüş modunda 80km, sadece motor gücüyle ise 50km. mesafeye kadar gidebiliyor. Jolt ayrıca motordan bağımsız sadece pedal gücüyle klasik bir bisiklet gibi de sürülebiliyor.

Saatte 36 km. hıza kadar çıkabilen Jolt’un gidonu üzerinde bir gaz butonu ve dijital gösterge ekranı bulunuyor.

Jolt’u özel yapan bu kadar özelliği bir arada barındırmasına rağmen piyasadaki alternatiflerine oranla oldukça uygun bir fiyata satılacak olması. Jolt bir Indiegogo projesi. 2018 yılının Nisan ayında üretime geçeceği belirtilen bisikletin ön siparişle satış fiyatı 599$. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]