Kasım ayı itibariyle kış resmi olarak başlamasa da hissettiğimiz soğukları düşününce kış tüm kasvetiyle başladı diyebiliriz. (Dışarıdaki hava aklıma gelince içime bir ürperme gelmedi değil). Bu nedenle bir an önce sıkı bir şekilde giyinmeye başlasanız iyi olur, özellikle vücudumuzun en çok üşüyen yerleriyle, ellerinizle başlasanız çok daha iyi olur! Bu konuda Under Armour No Breaks Armour® Liner Eldivenler size fazlasıyla yardımcı olabilir.

Elleri sıkı bir şekilde saran Under Armour’ın No Breaks eldivenleri çok ince bir kumaş yapışana sahip olduğundan dilerseniz tek başına dilerseniz de üzerine daha kalın eldivenlerle giyebilirsiniz. Eldivenlerde bulunan ColdGear EVO kumaş kat kat giyinmeye gerek kalmadan ekstra sıcaklık sağlarken Moisture Transport System teknolojisi ise terin anında dışarı atılmasını sağlıyor.

Ayrıca eldivenin özel kumaşı yağmur ve karın iç tarafa geçmesini önlemekle kalmayıp bunu yaparken hiçbir şekilde nefes alabilirlikten ödün vermiyor. No Breaks eldivenlerin en güzel özelliklerinden birisi ise eldivenleri çıkarmaya gerek kalmadan akıllı telefonlarınızı veya herhangi bir dokunmatik cihazınızı kullanmaya izin veren Tech Touch özelliğine sahip olması.

Bu kadar üst düzey özelliği bir arada bulunduran Under Armour No Breaks Armour® Liner Eldivenleri sadece 99 ₺’lik fiyatıyla satın almak için tıklayın.