Çok amaçlı alet kitlerinden gına gelmiş olabilir. Ama sonsuz tasarım çeşitliliği içinde her yeni ürün ayrı bir ilgi çekiyor.

Tactica Original çok amaçlı alet kiti de bu türde yeni bir tasarım. Üzerinde 5mm’den 14mm’ye kadar büyüklükteki somunları açmaya yarayan kademeli ağızlar ile kitle beraber alacağınız uç setini takmaya yarayan altıgen boşluk bulunuyor. ayrıca kitin ön tarafında da aynı boşluktan bir tane bulunuyor. Bu da ucu kullanacağınız yere göre tutma şeklini seçmenize imkan sağlıyor.

Kitin bir diğer basit özelliği de gazoz açacağı olarak da kullanılabilmesi. Buna ilave olarak anahtarlarınızın halkasını ürüne takarak Tactica Original kiti bir anda anahtarlığınıza çevirebiliyorsunuz.

Ürünün küçük ve çok amaçlı olması özellikle bisikletçilerin ilgisini çekebilir. Bisikletiniz için gerekli uçları zaten Tactica Original ile kullanmanız mümkün. Uç setindeki bazı uçlar da ayrıca bisikletinizde kullanmaya uygun görünüyor.

Tactica Original bir Indiegogo projesi iken 10.000’den fazla kişiden destek alarak üretim geçmiş bir ürün. Satış fiyatı uç seti ile birlikte 55$ olan Tactica Original hakkında ilave bilgi için tıklayınız.
[post_ads]