Bir başladı mı ardı arkası kesilmiyor. Piyasaya sürülen teknolojik ürünlerde eksik bir özellik veya ilave edilebilecek bir geliştirme keşfeden firmalar ve girişimci kişilikler vakit kaybetmeden kendi ürünlerini tasarlayarak pazara dahil oluyorlar. Ticarette altın bir kural var biliyorsunuz. "Kendi pazarını yaratacak kadar büyük değilsen, var olan pazardan pay kap."

Yukarıda anlattığımıza benzer bir hikaye ile yola çıkan bir grup girişimci Indiegogo üzerinde yeni kablosuz kulaklıkları için fon toplama peşindeler. X-Shock kablosuz spor kulaklığı, aktif yaşantınıza rahatlıkla ayak uydurabilirken, sunduğu ses kalitesi ile de insanı büyülüyor. Rakiplerine en büyük farkı tek şarj ile tam 60 saat çalışabilmesi özelliği ile atan X-Shock, motivasyonunuz bozulmadan dilediğiniz aktivitede size eşlik edebiliyor. 3000mAh kapasiteli taşıma kabı hem kulaklıklarınızı hem de diğer cihazlarınızı şarj edebilecek yeterlilikte. 

Harika tasarımı sayesinde istediğiniz kadar hoplayıp zıplayın kulağınızdan düşüremezsiniz. Üzerinde dahili olarak bulunan LED ışık ise gece şartlarında bisiklet sürerken veya koşu yaparken size ekstra güvenlik ve görünürlük sağlayabiliyor. Oldukça şık durduğunu söylemekte de fayda var. Su geçirmeme özelliğine de sahip olan X-Shock, doğal ses izolasyonu sayesinde dinlediğiniz müziğin her detayını, her notasını, her vuruşunu zevkini ala ala yaşamanızı sağlıyor. Ayrıntılı bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.
[post_ads]