Ülkeyi terk edip yerleşmeyi düşündüğümüz popüler üç yerimiz var malumunuz; İsveç, Norveç ve Kanada. Her ne kadar benim oyum hep Kanada’ya olsa da diğer ikisinin gideri var her zaman. Hani gidip yerleşmek işin bir gün gerçek olmayacak hayallerimizden biri olsa da, gidip şöyle o havayı koklamanın alternatif yolları mevcut.

Nordigard Blessom Farm, Norveç’te bir çiftlik otel. Norveç’in ortalarında Vågå isimli bir bölgede bulunan otel 17. yüzyıldan beri burada hizmet veriyor. Uzun yıllardır da aynı aile tarafından işletiliyor.

Norveç’in eşsiz doğasını, bölgenin en yüksek dağı olan Jotunheimen’i ve Rondane ulusal parkını görme imkânını sunan otel müstakil ahşap ev şeklinde. İki katlı evin giriş katında mutfak ve salon, üst katta ise yatak odası ve banyo bulunuyor.

Ayrıca otelin bulunduğu bölgeden Oslo’ya ulaşım imkânı da mevcut. Nordigard Blessom Farm gelmişken şehri de görmeden gitmeyelim diyenler için de isabetli bir seçenek bu açıdan.

Otelde geceliği 500-600₺ arası bir fiyattan kalınabiliyor. Pisa kulesini ittirme pozu vermekten daha zevkli bir Avrupa turu yapmak isteyenler için oldukça uygun bir seçenek bence. İlave bilgi için tıklayınız.
[post_ads]