Akıllı telefonlar ile birçok şey yapıyoruz; arama yapmak, fotoğraf çekmek, mesaj yollamak, internete girmek, selfie çekmek, video kaydı yapmak, faaliyetlerimizi takip etmek vb. LG’nin yeni akıllı telefonu LGK71 (The LGK71 Mosquito Repelling Smartphone) ise akıllı telefon piyasasına farklı bir boyut getirmiş durumda.

Evet, LGK71 İngilizce adından anlaşılacağı gibi ile bir akıllı telefon ile yapabileceğiniz her şeyi yapmakla kalmayacak özelikle yaz aylarında outdoor ortamlarında başınızın belası olan sivrisineklerin sizden uzak olmasını sağlayacaksınız. Yani, işin özü LGK71 bir nevi sivrisineksavar akıllı telefon. Peki, LGK71 bunu nasıl yapıyor, kısaca anlatalım. LGK71 arkasındaki bombeli bölümün üzerinde yer alan arı peteği şeklindeki bölümden çok tiz ama insanlar tarafından duyulamayacak bir ses çıkarıyor ve böylece sivrisineklerin yanınıza yaklaşmasını engelliyor.

LGK71’in yurtdışı satış fiyatı ise 100$ olacak. LGK71 Sivrisineksavar Akıllı Telefon hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]