East Coast Defender (ECD) atölyesi Land Rover Defender projeleriyle kendini kanıtlamış bir atölye ve bu nedenle birçok kez TeknOlsun olarak yaptıkları işin hakkını veren atölyenin projelerine sitemizde yer verdik. Çünkü bunu fazlasıyla hak ediyorlar.

Florida merkezli atölye yine göz alıcı bir projesi radarımıza takıldı. ECD’nin artık ekose kumaş deseniyle özdeşleşen dünyaca ünlü Barbour markası ile iş birliği yaparak bir Land Rover Defender D90 üzerine inşa ettiği yeni projesinin adı Project Barbour.

Göz alıcı parlak yeşil rengiyle ilk bakışta gönülleri fetheden “Project Barbour”un kaportasının altında 5 ileri manuel bir transmisyonun hayat verdiği revize edilmiş sekiz silindirli (V-8) bir Rover motoru yer alıyor. İç ve dış tasarımında Barbour firmasının izlerinin oldukça belli olduğu araçta iç kısmına göz attığımızda Barbour’un ekose kumaş desenine sahip kahverengi ön koltuklar ve arka taraftaki bench koltuklar hemen dikkatleri çekiyor. MOMO Indy tarz direksiyon, Kenwood ses sistemi, LED aydınlatmalar ise iç kısımda göze batan diğer detaylar. Araca dışarıdan göz attığımızda ise fermuarlı arka pencereler ve her türlü arazi ile uyumlu BFGoodrich lastiklerle donatılmış 16 inç Wolf Steel jantlar gözümüzden kaçmıyor.

Buram buram Barbour kokan yeni ECD projesi Project Barbour hakkında detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayın ve aşağıdaki görselleri kaçırmayın.
[post_ads]