Sizi, renkli görünümüyle dikkatleri üzerine çeken “Honda Electric Cafe Racer” ile tanıştırayım. Bir zamanlar 125cc’lik Cafe Racer model klasik bir Honda olan bu custom motosiklet, tasarımcılar Pablo Baranoff ve Alex Guliyants tarafından yapılan hummalı bir çalışma sonrası elektrikli bir motosiklet haline dönüştürülmüş. O eski halinden hiçbir eser kalmayan Honda Electric Cafe Racer ile tasarımcıların asıl amacı ise Honda’ya elektrikli motosiklet konusunda ilham vermek. Yani Electric Cafe Racer bir “custom”dan daha çok bir konsept motosiklet diyebiliriz.

Honda Electric Cafe Racer elektrikli olmakla birlikte elektrikli motorun çok iyi bir şekilde saklanması sayesinde tasarım olarak geleneksel motosikletlerden bir farkı yok. Parçalarının neredeyse tamamı elektronik ortamda tasarlanan Honda Cafe Racer’da acil durumda çoklu alet kiti, el feneri gibi ihtiyaç duyabileceğiniz malzemelerini koyabileceğiniz küçük çaplı bir bölme gibi oldukça güzel bir detay da bulunuyor.

Tasarımıyla ve diğer özellikleri ile dikkatlerimizi çeken “Honda Electric Cafe Racer”ın Honda’nın da dikkatini çekeceğine kuşkumuz yok! 
[post_ads]