Garmin Descent Mk1 aslında saat büyüklüğünde bir dalış bilgisayarı. Özelliklerine baktıktan sonra akıllı saat demek sanki tam hakkını vermemek gibi oluyor biraz.

Garmin Descent Mk1 temel özellikleri itibariyle dalış yapanlar için tasarlanmış ancak diğer özellikleri ile sadece bir “activity tracker” olarak da kullanmak mümkün.

Saat hem GPS hem de GLONASS konumlama sistemlerini kullanıyor. Bu sayede dalış yaparken ya da doğada hareket ederken konum, yükseklik, derinlik gibi bilgileri net olarak verebiliyor.

Dalışta kullanılan tüpler ve hava karışımlarının takibini yapabileceğiniz Descent Mk1 ile dalışlarınızı planlayabilir, 1000 dalışa kadar geçmiş bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca Garmin Connect uygulaması ile dalışla ilgili bilgilerinizi sosyal ortamlarda anında paylaşabilirsiniz.

Bilekten nabız durumunuzu ölçen Descent Mk1 ile koşu, yürüyüş, yüzme, bisiklet gibi pek çok aktivitenizi takip edebilir; çalışma geçmişinizi, sürenizi ve harcadığınız kalori gibi değerleri görebilirsiniz.

Garmin Descent Mk1’in bataryası normal saat olarak kullanımda 19 gün, akıllı saat modunda 10 gün, dalış modunda 40 saat ve GPS modunda ise 20 saate kadar kullanıma imkân sunuyor.

Garmin Descent Mk1 akıllı dalış saatinin satış fiyatı 999,99$. İlave bilgi ve satın almak için tıklayınız.
[post_ads]