Günlük hayatımızda en az 3-5 saatimizi telefonlarımızda geçiriyoruz. Onlarla oldukça zevkli zaman geçirsek de küçük ekranlı olmaları ve bir sinema sistemine göre oldukça düşük kalitede sese sahip olmaları nedeniyle izlediğimiz filmlerden ve diğer çeşitli videolardan hiçbir zaman tam keyif alamadığımız kesin.

Peki cep telefonunuzdaki bütün içeriği devasa bir ekrana taşıyıp aynı zamanda süper bir ses kalitesi sunan ve cebinize sığabilecek kadar küçük bir cihaz olsaydı nasıl olurdu diye düşündünüz mü? Çok fazla düşünmeden söyleyeyim. Bir kola kutusu büyüklüğündeki Nebula Capsule Cep Sineması (Nebula Capsule Pocket Cinema) ile dilediğiniz her zaman ve her yerde eğlencenin tadına varabilirsiniz.

Android 7.0 tabanlı Nebula Capsule, cep telefonu ve diğer mobil cihazlarınızı kullanarak açtığınız video içeriklerinizi 100 inçlik devasa bir ekrana dönüştürüyor. Nebula Capsule tarafından yansıtılan görüntü ise alelade bir görüntü değil. Nebula Capsule’ün ortaya çıkardığı görüntü büyük olduğu kadar aynı zamanda parlak ve canlı. Aslında tek kelimeyle kusursuz diyebiliriz. Tabi her zaman video izlemek olmaz, bazen sadece müzik dinlemek isteyebilirsiniz. O zaman da Nebula Capsule’u mobil cihazınıza bağlayın ve eşsiz 360⁰ ses sistemi ile dans etmeye başlayın.

Video izlediğiniz takdirde 2,5 saatlik, sadece müzik dinlediğinizde ise 40 saatlik kullanım süresine sahip Nebula Capsule’ün en güzel özelliklerinden biri ise kullanırken aynı zamanda şarj edebiliyor olmanız.

Dilediğiniz her zaman ve her yerde sınırsızca eğlenmenizi sağlayacak ve sadece bir kola kutusunun ebatlarına sahip olan Nebula Capsule Cep Sineması bir IndieGoGo projesi ve hedeflenen bütçenin çok çok üstünde bir bütçeyi çoktan toplamış durumda. Oldukça ilgi çeken ve hayatınızı oldukça renklendireceğinizi düşündüğüm Nebula Capsule Cep Sinemasına 299$ ön sipariş fiyatıyla sahip olmak ve detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın.
[post_ads]