Şarjlı matkap dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri de Bosch. Firmanın yeni ürünü Bosch Max Flexiclick klasik bir şarjlı matkap olmakla birlikte kullanım maksadınıza göre değişen başlıkları sayesinde oldukça işlevsel bir ürüne dönüşmüş.

Matkabı başlıksız olarak sadece vidalama aparatını takarak kullanabiliyorsunuz. Yuvaya takacağınız uzatma aparatına istediğiniz vidalama ucunu takarak kullanıyorsunuz.

Matkaba takılan ilk başlıkla daha az güç gerektiren ahşap delme gibi işlerde kullanacağınız delme ucunu kullanıyorsunuz.

İkinci başlık düz delme işlemleri için kullanılıyor. Çevirerek sıkılan klasik bir matkap başlığına benziyor. Bununla da demir, ahşap ya da duvar delme ucunu takıp işleminizi yapıyorsunuz.

Üçüncü başlıkla hassas çalışma gerektiren yerlerde vidalama ve delme yapabiliyorsunuz. Başlığın dönen kısmı kenarda bulunuyor. Bu sayede matkabın ya da elinizin girmediği ya da matkabın düz pozisyonda kullanılamadığı yerlerde çalışabiliyorsunuz.

Son başlık ise 90 derece açıyla vidalama ya da delme işlemi yapmanıza imkân sağlıyor. Matkaba taktığınız bu aparatın ucuna ikinci ya da üçüncü olarak tanıttığım başlığı takıyorsunuz. Matkabın düz olarak kullanılamadığı yerlerde 90 derece açıyla delme ya da vidalama yapıyorsunuz.

Matkabın başlıklarıyla birlikte satış fiyatı 169$. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]