Hiç kuşku yok nostaljik şeyler her zaman dikkat çeker ama söz konusu hippi döneminin ikon haline gelmiş VW minibüsü ile “Geleceğe Dönüş” filminin çılgın profesörü Emmett Brown’un DeLorean DMC-12’sinin tek bir araçta buluşması ise daha fazla dikkat çeker. Velocity Motorcars tarafından 1967 model bir Volkswagen Gullwing üzerine inşa edilen bu proje minibüste “Geleceğe Dönüş” filminden esinlenerek inşa edilen kuş kanadı şeklinde yukarı doğru açılan kapılar ilk bakışta göz kırparak nostalji sevenlerim gönlünde taht kuruyor.

Bir Geleceğe Dönüş Minibüsü olarak adlandırabileceğimiz aracın mat gri rengi dış taraftan göz alıcılığı artırırken aracın içi kısmına girdiğimizde ise nostaljik dokunuşlarla karşılaşıyoruz. Sarı ve beyaz karışımı deri koltuklar, “Geleceğe Dönüş“ filmine atıfta bulunan “zaman dilimi ayarlayıcısı” nostaljik ögelerden sadece birkaçı. Araca monte edilen TV ve JL Audio ses sistemi ise geleceğe dönüş minibüsümüzü modern zamanla buluşturan lüks dokunuşlar olarak dikkat çekiyor.

Velocity Motorcars tarafından 89.995$’a satışa sunulan 1967 Volkswagen “Back To The Future” Minibüs (1967 Volkswagen Back To The Future Bus) hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın. Aşağıdaki görselleri de kaçırmayın.
[post_ads]