Outdoor tutkunları yaşamak istedikleri sınırsız dünya kadar büyük bir hayal gücüne sahipler ve bu hayal gücü ortaya oldukça ilgi çekici projeler çıkarıyor. New Frontier Tiny Houses tarafından tasarlanan bir nevi yürüyen ev olarak nitelendirebileceğimiz Escher Tiny House’da bu hayal gücüyle birlikte ortaya çıkan oldukça ilgi çeken bir proje.

10 metre uzunluğundaki üç akslı bir çekicinin üzerine yerleştirilen Escher Tiny House büyüklüğü, lüks tasarımı ve oldukça ferah yaşam alanı ile piyasadaki emsallerinin bir değil, birkaç adım önünde.

Yaklaşık 28 m²’lik bir alanın mevcut olduğu Escher Tiny House’u, ikinci veya yeni eviniz olarak nitelendirmenize sebep olacak her şeyi bulmak mümkün. Bulaşık makinesi ve ocak dâhil olmak üzere ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bulabileceğiniz bir mutfak; altında büyük bir depolama alanının olduğu en büyük boy yatak, iki katlı kıvrımlı bir masanın bulunduğu dönüştürülebilir çalışma alanı, çocuklar için çatı katı usulü küçük bir yatak odası; lüks bir lavabo, duş ve klozetin ve çamaşır makinesin bulunduğu bir banyo; 12 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği yemek alanı, neredeyse panoramik görüntü sağlayan sürgülü camlar ve daha fazlası Escher Tiny House’da.

139.000$’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan yürüyen ev, Escher Tiny House hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın ve aşağıdaki görsellere mutlaka göz atın. Ağzınızın açık kalacağına eminim.
[post_ads]