Avusturyalı tasarımcı Paul Brauchart ve makine mühendisi Philipp Rabl tarafından iki yıl önce kurulan Vagabund kurulduğu tarihten itibaren custom motosiklet piyasasında hızlı bir şekilde nam saldı ve son projeleri Vagabund V07’da bu işte ne kadar iddialı olduklarının bir göstergesi.

1993 model BMW R100R üzerine inşa edilen ve atölye tarafından “The Whale”-Balina- adı verilen Vagabund V07’de tank ve selenin tek bir parça halinde olduğu alüminyum monokok gövde hemen dikkatleri çekiyor. Bu gözleri alan gövde ise gaz amortisörü vasıtasıyla motosikletin ön tarafında bulunan yeni monte edilmiş elle şekillendirilmiş alüminyum çamurluk ile birleştirilmiş. Alüminyum far ise bu gövdeyi mükemmel bir şekilde tamamlanmış.

Vagabund V07’nin selesinin altında ise özel bir mekanizma sayesinde yukarı doğru açılan gizli bir bölme bulunuyor. Bu gizli bölme günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz el feneri, cüzdan, çoklu alet kiti ve buna benzer diğer eşyalarınız koymak için düşünülmüş mükemmel bir çözüm.

Göz alıcı ve minimalist tasarımı ile dikkatleri çeken Vagabund V07 hakkında daha fazla fikir edinmek için görselleri inceleyebilirsiniz.
[post_ads]