Elektrikli bisikletlerin bir kısmı dış görünüş olarak normal bir bisikletle neredeyse aynı özelliklere sahipken bir diğer kısmı ise oldukça dikkat çekici bir tarzda tasarlanabiliyor. Klasik tarzda görünenlerin batarya bloğu kadro içine gizlenirken, ikinci gruptaki bisikletlerin bataryası oldukça büyük olabiliyor. Tasarımdaki bu ayrıntı diğer yandan da bisikletin batarya boyutundan kaynaklı sürüş özelliklerini etkiliyor.

Delfast elektrikli bisiklet dikkat çekici bir görüntüye sahip. Hatta bisiklet görünüş olarak bir motosiklete benziyor. Kadro içerisinde oldukça büyük bir batarya bloğu bulunuyor. Bu kadar büyük bataryaya sahip olmanın karşılığı bisikletin menziline yansımış. Delfast tek şarjla ve pedal desteği olmadan tam 380 km. yol gidebiliyor. Bu bazı elektrikli otomobillerin bile ulaşamadığı bir rakam.

Delfast elektrikli bisikletin çıkabileceği maksimum hız ise saatte 54 km. Bisikletin batarya seviyesi, hız vb. değerlerin gösterildiği bir dijital ekranı bulunuyor. Disk freni, amortisörleri, sinyal lambası gibi diğer özellikleri de mevcut.

Delfast elektrikli bisiklet bir Kickstarter projesi. 2018 yılının Mayıs ayında üretileceği belirtilen bisikletin ön sipariş bedeli 2719$. İlave bilgi almak için tıklayınız.
 
Daha fazla elektrikli bisiklet modelini incelemek isterseniz buraya tıklayın.







[post_ads]