Rezvani TANK Taktik Şehir Aracı (Rezvani TANK Tactical Urban Vehicle) agresif görüntüsü, hacimli gövdesi ve sahip olduğu güç ile adındaki “tank” kelimesini sonuna kadar hak eden 4x4 bir off-road araç. Adındaki “Urban” kelimesine inat özellikleri ile adeta ben düz yollar için değil off-road için yaratılmışım diye bağıran Rezvani TANK’da 500 beygiri gibi devasa bir güç ortaya koyan 6.4 litrelik 8 silindirli bir motor bulunuyor.

Bu etkileyici motor dışında TANK’da farlarınızın yeterli olmadığı durumlarda ekstra olarak kullanabileceğiniz LED farlar ile termal gece görüş sistemi, istenildiğinde devreye giren 4x4 sistem, devasa genişlikte lastikler, havacılık sanayinde kullanılan alüminyumdan üretilen jantlar, zırh ve ekstrem off-road süspansiyon sistemi mevcut.

Oldukça agresif dış görüntüsüne rağmen Rezvani TANK’ın iç kısmı ise oldukça lüks bir tasarıma sahip. Deri koltuklar, dokunmatik bilgi-eğlence sistemi, aracın arka tarafını ön taraf kadar ferah olmasını sağlayan arkaya doğru açılan sürgülü kapılar hemen dikkat çeken özellikler.

ABD satış fiyatı 178.000$ olan Rezvani TANK Taktik Şehir Aracı hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilir ve aşağıdaki videosuna bir göz atabilirsiniz.
[post_ads]