10 yıldır büyüleyici seviyede özel yapım Land Rover araçlar inşa eden ve inşa ettiği araçlarıyla dünyaca üne kavuşan Birleşik Krallık merkezli Arkonik, bu sektördeki 10. Yılını kutlamak maksatlı şimdiye kadar yaptığı işlerden çok daha fazla özen gösterdiği son projeleri Land Rover Defender 110 Decade Edition’ı tanıttı.

Arkonik tarafından sadece 5 adet üretilecek Decade Editon’a baktığımızda ilk olarak aracın göz alıcı siyah renginin üzerindeki altın renkli dokunuşlar dikkatimizi çekiyor. Altın rengindeki KBX ızgara, özel sipariş KAHN alüminyum jantlar, çamurlukların üst kısmına yerleştirilmiş havalandırmalar ve eşsiz Arkonik simgesi ise dış taraftan baktığımızda dikkat çeken diğer etkileyici detaylar.

Aracın iç tarafına geçtiğinizde ise yine siyah ve altın renginin hâkim olduğu özel yapım Ruskin döşeme Recaro Cross CS Sportster ısıtmalı ön koltuklar göz alıcılığı ile gözlerimizi büyülüyor.

Arkonik tarafından henüz fiyatı ve teknik özellikleri açıklanmayan Land Rover Defender 110 Decade Edition hakkındaki gelişmeleri takip etmek için bizimle kalın.
[post_ads]