Adventure Tape sitemizde daha önce tanıttığımız ultra güçlü Braeon bant kadar güçlü olmakla beraber özellikleri ile Braeon’dan hiç aşağı kalmayan hatta ondan daha fazla özelliğe sahip süper bir bant.

Outdoor, macera tutkunu ve aynı zamanda yaratıcı küçük çaplı bir teknik ekip tarafından üç yılın üzerinde bir araştırma sonunda dayanıklı poliüretan malzemeden üretilen Adventure Tape süper güçlü olmasının yanında aynı zamanda süper elastik, su geçirmez ve aşınmaya karşı ultra dayanıklı. Bu dikkat çekici özellikler dışında Adventure Tape’in en güzel özelliklerinden birisi ise tek kullanımlık olmayıp defalarca kullanılabiliyor olması. Ayrıca Adventure Tape’in yapıştığı yerde iz bırakmıyor olması ise cabası.

Adventure Tape bütün bu özellikleri ile outdoor maceralarınızda, evinizde, ofisinizde, bahçenizde, arabanızda bozulan hemen hemen her şeyi tamir etmek ve acil durumlarda yardımınıza hızır gibi yetişmek için birebir.

Peki, Adventure Tape ile neler yapabilirsiniz, aklımıza gelenleri hemen sayalım. Arabanız bozulduğunda arabanızı çekmek için bir halat olarak kullanabilir, damlayan muslukların damlayan kısmına yapıştırarak damlamasını önleyebilir, kırılan kol veya bacağınıza ilk yardım yapmak için kullanabilir, birden fazla eşyayı bağlayarak toplu halde kalmasını sağlayabilir, bavulunuzun fermuarı bozulduğunda etrafına sararak açılmasını önleyebilir, akıtan bir şişenin sızdırmasını engelleyebilir, çamaşır ipi olarak kullanabilir, ayakkabınızın yırtılan bölümünü yamalayabilir, eşyalarınızı istediğiniz yere sabitleyebilir, sıkı bir ambalaj yapabilir ve çok daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz.

Bir Kickstarter projesi olan Adventure Tape, 9mm, 18mm ve 43mm genişliğe sahip seçenekleriyle Kickstarter’da ön sipariş için hazır. 18£’dan başlayan fiyatlarla Adventure Tape süper banta sahip olmak ve bant hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın. Ayrıca Adventure Tape ile neler yapabileceğinizi görmek için mutlaka aşağıdaki videoyu izleyin.
[post_ads]