Bebek bakıcısını, evde bıraktığınız çocuklarınızı ya da köpeğinizi izlemek isteyebilirsiniz. HALO evinizin içerisini izlemeniz için üretilmiş kablosuz bir güvenlik kamerası. Öne çıkan çok güzel özellikleri mevcut.

Kamera siyah, beyaz veya ahşap desenli olarak üç farklı renk seçeneği ile sunuluyor. Mobilyanızın rengine ya da konacağı ortama uygun olan modeli seçip şık görüntüden taviz vermeden kamerayı kullanabiliyorsunuz. İstendiğinde HALO bir lamba gibi tavana ya da duvara da monte edilebiliyor.

Kameranın teknik özellikleri oldukça dikkat çekici. Çözünürlüğü 1080p olan kamera görüntüyü cep telefonunuza aktarıyor. Siz yokken evde neler oluyor diye merak ettiğinizde uygulamayı açmanız yeterli. Full HD kalitede evinizin için izleyebilirsiniz.

Kameranın en önemli özelliği batarya ömrü. Kablosuz olan kameranın bataryası 6 aya kadar gidebiliyor.

HALO’nun bir diğer özelliği de evdeki sıcaklık ve nemi ölçebilmesi. Ölçtüğü değerleri yine telefon uygulaması üzerinden görebiliyorsunuz.

Bir başka özelliği de kamera üzerinden 2 yönlü konuşma yapılabilmesi. Yani kameranın yanına giden birisiyle uygulama üzerinden konuşma imkânı sunuyor.

Kameranın son özelliği de gece görüş imkânı olması. Yani karanlıkta da görüntü aktarabiliyor.

HALO henüz satışa sunulmuş değil. Ürün hakkında ilave bilgi için tıklayınız.
[post_ads]