Akıllı saatler hayatımızı kolaylaştıran birçok özelliğe sahip olmakla birlikte büyük bir zaafa sahipler, kısa ömürlü pil süreleri ve bu nedenle devamlı olarak şarj etme ihtiyacı. Neyse ki, bu durumdan bizler gibi rahatsız olan birkaç girişimci LunaR Smartwatch’u üreterek akıllı saatlerin bu sorununa devrim niteliğinde bir çözüm buldu. Kısaca, güneş enerjisiyle ve aynı zamanda yapay ışıkla da şarj olabilen LunaR Smartwatch şarj problemini kökten bitirdi diyebiliriz.

Güneş enerjisini ve yapay ışığı dünyanın önde gelen güneş enerjisi şirketlerinden olan Fransız Sunpartner öncülüğünde tasarlanan transparan güneş paneli vasıtasıyla depolayan LunaR Smartwatch’da bir akıllı saatten beklenen etkinlik takibi, uyku takibi, sosyal medya ve telefonla entegrasyon, kısa mesaj ve çağrı hatırlatmaları, ikili zaman dilimi gibi temel özelliklerin hepsine sahip. Ayrıca Lunar Samartwath 5 ATM’ye kadar su geçirmez, yani LunaR Smartwatch ile rahatlıkla yüzebilir ve derinliklere dalabilirsiniz.

Dünyanın ilk güneş enerjisiyle şarj olan akıllı saati olan LunaR Smartwatch bir Kickstarter projesi ve hedeflenilen bütçeyi çoktan geçmiş durumda. Göz alıcı LunaR Smartwatch’u 138$’dan başlayan fiyatlarla satın almak ve hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]