Biz MTV'ye ne kadar zam yapılacağını, bunu nasıl ödeyeceğimizi düşünürken, gezegenin diğer tarafında 3-5 bin dolara satılan Humvee'ler insanın ciddi olarak sinirini bozuyor. Askeri alanda kullanıldıktan sonra emekli edilen bu araçlar, direkt veya açık artırma usulü ile satılarak inanılmaz fiyatlarla yeni sahiplerine kavuşuyor.

GovPlanet isimli internet sitesi üzerinde satışı yapılan araçlar ya devlet ya da belediye aracı. Yabancılar ikinci el araç alırken bizim kadar hassas ve dikkatli olmasalar bile GovPlanet satın almak istediğiniz Humvee ile ilgili bütün detayları veriyor. Şanzıman, motor, ateşleyici, yakıt sistemi ve daha birçok başlık altında bilgiye ulaşabilir ve gönül rahatlığı ile 3 adet iPhone X ücreti karşılığında kurşun geçirmez bir Humvee sahibi olabilirsiniz. Off-road için hurda arayanlara duyurulur. Satışa çıkarılan araçların sadece Humvee'ler olmadığını da belirtelim.

GovPlanet sitesini ziyaret ederek incelemek için buraya tıklayın. Bir kaç modeli ve fiyatlarını biz sizin için seçtik bile!  
[post_ads]