Bir outdoor tutkunu iseniz doğanın ortasında karnınızı doyurmakdan aldığınız hazzı hiçbir şey de alamayacağınızı gayet iyi bilirsiniz. Tabii yemeği pişirip arkasından mideye indirmek her ne kadar haz veren bir şey olsa da özellikle uzun soluklu outdoor maceralarında her seferinde yemek pişirmek oldukça zahmetli olabilir. Her seferinde odun topla, ateş yak, yemeğin pişmesini bekle, dumana maruz kal vs. Neyse ki daha önce güneş enerjisi ile çalışan ızgaraları ile tanıdığımız GoSun, bu sefer outdoor tutkunlarının gideceği her yere rahatlıkla götürebileceği güneş enerjisi ile çalışan GoSun Go Portatif Yemek Pişirici (GoSun Go Portable Solar Cooker) ile karşımızda.

Sadece 910 gram ağırlığında olan ve özel fermuarlı EVA çantasında dilediğiniz yere rahatlıkla götürebileceğiniz GoSun Go’nun çalışma prensibi firmanın daha önceki ürünlerinin çalışma prensibiyle aynı. GoSun Go’nun aynalı güneş panellerine gelen güneş ışınları ortada yemek malzemelerinin koyulduğu vakumlu ve izole edilmiş tüpe yansıtarak yemeğin pişmesini ve nihayetinde ortaya süper lezzetlerin çıkmasını sağlıyor. Ayrıca GoSun Go’nun yemek tüpünün içine su koyarak çayınız ve kahveniz için su kaynatabileceğinizi söylemeden geçmeyelim.

Kamp ve her türlü outdoor ortamlarının vazgeçilmezi olmaya aday olan GoSun Go Portatif Yemek Pişirici bir kickstarter projesi ve $99’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş için hazır. Ön sipariş ve detaylı bilgi için tıklayın.
[post_ads]