Piyasada yüzlerce çeşit bisiklet kilidi bulmak mümkün. Bütün bisikletlerinin amacı bisikletinizi hırsızlara karşı güvenli tutmak olsa da hepsi hırsızlara karşı aynı seviyede koruma sağlamıyor. Güvenlik kalitesi üst seviyeye çıkartılmak istendiğinde ise ağır ve hacim bakımından taşıması zor kilitler ortaya çıkıyor. Katlanabilir ve hafif yapısı ile beraber piyasadaki üst düzey bisiklet kilitlerinin sağladığı güvenlikten hiç de aşağı kalmayan Foldylock Compact Bisiklet Kilidi ağır ve hacimli bisiklet kilitlerinin aksine oldukça hafif ve kompakt bir yapıya sahip.

Kullanılmadığı zaman katlı bir şekilde bisiklet üzerine monte edilen yuvasında taşıyabileceğinizden pedallarken hiçbir rahatsızlık verme ihtimali bulunmayan Foldylock, ihtiyaç duyduğunuzda katlanabilir bir cetvel gibi açılıyor. Foldylock’ın katlanabilen parçalarının her biri güçlendirilmiş çelikten üretilmesi ve askeri araç ve malzemelerde kullanılan özel bir madde ile güçlendirilmesi nedeniyle hırsızlar tarafından ekarte edilmesi neredeyse imkânsız. Şöyle ki, Foldylock delinmeye ve darbelere karşı ultra dayanıklı, bu nedenle hırsızların bisikletinizi çalmak için uzun bir süre uğraşması gerek.

Bir IndieGoGo projesi olan Foldylock Compact Bisiklet Kilidi hedeflenilen bütçeye ulaşmış durumda ve şu an 95$’lık bir fiyatıyla Amazon’dan satın alabilirsiniz. Satın almak için tıklayın.
[post_ads]