Doğayla barışık olanların özlemini duyduğu şeylerden biri de teknolojiden, şehirden, gürültüden uzak; telefonsuz, internetsiz ve hatta tek başına doğada birkaç gün geçirebilmektir sanırım. Kendi hayallerimden biri de; çalışma zorunluluğum kalmadıktan sonra insanlardan ve teknolojiden tamamen uzaklaşıp -koluma saat bile takmadan- belki bir köy evinde, uzun bir süre yaşamak.

Unyoked Cabins benim kafada olanlara bu mutluluğu bir süreliğine yaşatacak tarzda bir otel konsepti. Her ne kadar geceliğine para ödense de klasik bir otelden çok farklı tabi.

Unyoked, Avustralya’nın yağmur ormanlarının ortasında bir yere yerleştirilmiş bir kabin. Buraya ulaşmak için yürümeniz gerekiyor. Şehir hayatından ve teknolojiden uzak birkaç gün geçirmek için oldukça güzel bir seçenek.

Teknolojiden uzak olması odanın konforsuz olacağı anlamına gelmiyor tabi. Tersine içerisinde oldukça konforlu büyük boy bir yatak, gaz ocağı, sıcak su ve duş ile tuvaleti bulunuyor.

Rahatınızdan ödün vermeden bir hafta sonunu şehir gürültüsünden ve telefonunuzdan uzak geçirmek, doğanın göbeğinde dinlenmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak gibi pek çok ihtimali hayata geçirebileceğiniz Unyoked Cabins hakkında ilave bilgi için tıklayınız.

 [post_ads]