G-Shock serisi saatleri ile dayanıklılık konusunda kendini çoktan kanıtlamış durumda olan Casio yeni ürettiği aksiyon kamerada da dayanıklılığı fazlasıyla öne çıkarmış. İlk bakışta bir Casio G-Shock zannedebileceğiniz G'z EYE GZE-1 aksiyon kamera ultra sağlam olarak nitelenebilecek özelliklere sahip.

4 metreden düşmelere karşı dayanıklı olan kamera 50 metreye kadar su geçirmez özellikte. Toz ve kum geçirmeme konusunda IP6X sertifikasına sahip kamera -10 dereceye kadarki hava şartlarında çekim yapabiliyor.

Kameranın teknik özellikleri de sağlamlığını tamamlayacak yeterlilikte. 170 derecelik geniş açı lensi ve CMOS sensörüyle Full HD videolar kaydedebilir, 6 megapiksellik fotoğraflar yakalayabilirsiniz. Wi-Fi ve Bluetooth ile akıllı telefonunuza ya da uzaktan kumanda ünitesine bağlanabilen kamerayı telefonunuza yükleyeceğiniz uygulaması üzerinden yönetebiliyorsunuz. Kamerayı tek şarjla Full HD çekim modunda 1 saat 35 dakikaya kadar kullanabiliyorsunuz.

Bu ay içerisinde satışa sunulacak olan Casio G'z EYE GZE-1 aksiyon kamera için henüz fiyat açıklaması yapılmamış. İlave bilgi sadece Casio’nun Japonca sitesinde mevcut. 
[post_ads]