Elektrikli otomobil dünyasına eDrive ismiyle giriş yapan BMW şimdi de aynı ismi yeni ürettiği elektrikli bisiklet için de kullanmaya karar vermiş. BMW eDrive Active Hybrit elektrikli bisiklet firmanın ilk bisikleti ya da elektrikli bisikleti değil. Daha önce BMW Cruise ve Cruise e-Bike isimli bisikletlerini satışa sunmuştu.

Yeni ürün BMW eDrive Active Hybrit elektrikli bisiklet batarya ve motor bloğunun küçük olması sebebiyle elektrikli bisikletten çok normal bir bisiklet gibi görünüyor. Bisikletin batarya bloğu kadronun alt borusuna entegre olarak tasarlanmış.

BMW kalitesini ilk bakışta hissedeceğiniz bisikletin teknik özellikleri tatmin edici cinsten. Pedal destekli olarak sürülen bisikletin 4 farklı sürüş modu bulunuyor. “eco” modunda +%50 sürüş desteği sunarken “turbo” modunda +%275 sürüş desteği sunuyor. Tek şarjla 100 km’ye kadar destek sunan motor ile ulaşacağınız maksimum hız ise saatte 25 km.

BMW eDrive Active Hybrit elektrikli bisikletin ön ve arka farları, disk frenleri ve USB şarj portu gibi ilave özellikleri de mevcut.

Yeni modelin ilk etapta dünya üzerinde sadece seçkin bayilerde satışa sunulacağı belirtiliyor.
[post_ads]