İyi bir bıçak denilince genel olarak aklınıza gelen bıçağın büyüklüğüdür. Yani bir bıçak büyükse iyi olmanın kriterlerinden birini tamamlamıştır birçoğumuza göre. Ama unutmayın ki en iyi bıçak ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olan bıçaktır. Büyük boyuttaki bıçaklar her ne kadar birçok şeyin üstesinden gelseler de hantallıktan dolayı outdoor ortamları hariç yanımızda bulunduramayız.

Black Legion Covert Cep Çakısı (Black Legion Covert Pocket Knife) büyük çaptaki bıçakların yapabildiği her işi yapamasa da kapalı haldeyken sadece 5,71 cm uzunluğuyla her zaman yanınızda bulundurabileceğiniz bir bıçak. Bu nedenle, Black Legion Covert Cep Çakısı sizin en iyi bıçağınız olmaya aday.

Avuç içinize sığacak kadar küçük olan boyutuyla, cebinizde veya çantanızda hiç varlığını hissetmeden taşıyabileceğiniz Black Legion Covert Cep Çakısı, bir jilet kadar keskin paslanmaz çelikten imal edilmiş bıçak kısmıyla beraber işlem görmüş alüminyum bir sapa sahip. Ayrıca, Black Legion Covert Cep Çakısının tokası ise kemerinize takarak rahatlıkla taşıma imkânı sağlıyor.

İhtiyacınız olduğunda hemen yanı başınızda olmak için özel olarak tasarlanmış Black Legion Covert Cep Çakısının fiyatı 15,95$. Satın almak için tıklayın.



[post_ads]