İnsanoğlu lükste sınır tanımıyor (Tabii sadece zenginler için olan bir gerçek bu). Sular altındaki uçsuz bucaksız dünyayı keşfetmek için üretilen ve sitemizde de tanıttığımız kişisel denizaltılar ise bu sınır tanımazlığın kanıtı. Lüks otomobilleri ile bildiğimiz dünyaca ünlü otomobil üreticisi Aston Martin, deniz altı araç üreticisi Triton Submarines LLC ile iş birliği yaparak kendi namına yakışır bir şekilde dünyanın en lüks kişisel denizaltısını imal etmek için yola koyuldu.

Project Neptune (Triton X Aston Martin Project Neptune Submarine) olarak adlandırılan dünyanın en lüks denizaltısında Triton’un deniz altı araçlardaki uzmanlığı ile Aston Martin’in ustalığı ve estetiğini göreceğinizden emin olabilirsiniz. Aston Martin denilince hemen akla gelen göz alıcılık ve şıklık Neptune Project’de kesinlikle bizleri bekliyor olacak.

Ne zaman gerçeğe dönüşeceği hakkında bir açıklama yapılmayan Project Neptune’un bir sonraki James Bond filminde ön gösterime çıkması muhtemel görünüyor. Proje hakkında detaylar için tıklayın.
[post_ads]