Sonbaharda dışarıda olmak bağımlılık yaratır. Yeşil doğanın sarıya, turuncuya, kırmızıya dönüşmesini yerinde görmek paha biçilemez. Kendimizi dışarıya atmak isteyeceğimiz şu güzel günlerde diğer yandan da havalar soğumuş oluyor. Soğuk günlerin kurtarıcısı “kamp ateşi” ile bu günlerde tanışmış oluyoruz.

Ateş yakmak da ayrı bir beceri. Odunların dizilmesinden ateşi tutuşturmak için kullanacağınız malzemenin seçimine/hazırlanmasına kadar bir anlamda ustalık isteyen bir iş.

Doğada her zaman kuru ot, kuru dal, kağıt falan bulamayabiliriz. Böyle bir zamanda da yanımızda getireceğimiz tutuşturucular devreye giriyor.

UCO SweetFire bir kamp kibriti. Üçgen şeklindeki kibritler geri dönüşümle elde edilen şeker kamışı artıklarından yapılmış. Kibritin en büyük özelliği yanma süresi. Bu sevimli üçgenlerin teki tam 7 dakika boyunca yanıyor.

7 dakika süresince yanan bir ateş kaynağı ile bütün bir ormanı bile tutuşturabilirsiniz. Aman dikkat!

UCO SweetFire kamp kibritinin bir paketini yaklaşık 8$ gibi bir fiyata sipariş edebilirsiniz. Tek paketten 20 tane üçgen kibrit çıkıyor. Sipariş etmek için de buraya tıklayınız.