Winnebago Revel outdoor tutkunları için tasarlanmış maceraya tamamen hazır off-road özellikli üst düzey bir karavan. Bir Mercedes-Benz Sprinter üzerine inşa edilen Winnebago Revel’de 3.0 litrelik turbo dizel motorun yanında off-road kapasitesini üst seviyeye çıkaran rampa tırmanış modu bulunuyor.

Winnebago Revel’in iç kısmına göz attığımızda ise günlük hayatınıza en güzel şekilde devam etmenizi sağlayacak her şey mevcut. Dilerseniz tuvalet dilerseniz de banyo olarak kullanabileceğiniz kısım, buzdolabı, yemek pişirebileceğiniz bir ocak, asansörlü bir yatak (kullanmadığınız zamanlarda yukarı kaldırıp daha geniş kullanım alanı elde edebilirsiniz.), 140m³ ’lük depolama alanı, katlanabilir masa ve eşyalarınızı koyabileceğiniz yeterince göz ve raf.

4x4 Winnebago Revel Karavana ihtiyacı olan gerekli enerji ve ısıtma ise tavana yerleştirilmiş güneş panelleri ve dizel yakıtla çalışan ısıtma sistemi ile sağlanıyor.

Bu anlatılanlar dışında karavan tutkunlarını heyecanlandıracak daha birçok özelliğin bulunduğu Winnebago Revel Off-Road Karavan’ın satış fiyatı ise 134.799$’dan başlıyor. Bu göz alıcı karavan hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilir veya aşağıdaki videosuna bir göz atabilirsiniz.
[post_ads]