Ürettiği botları ile Türkiye piyasasına hızlı giriş yapan UnderArmour dikkat çeken modellerinden UA Fat Tire GORE-TEX’i satışa sunmuş durumda.

Fat Tire GORE-TEX botu üretirken bisikletlerde bulunan ve "Fat Bike" olarak bilinen kalın tekerleklerden ilham alan Michelin, Wild Gripper olarak adlandırdığı dış taban ile öne çıkıyor. Geniş taban, mükemmel enine kavrama özelliğine ve yüksek arazi performansına sahip. Michelin imzasına sahip tabanın kauçuk bileşimi eşsiz bir tutunma ve çekiş imkânı sağlıyor.

Bot 2015 yılında "Outside Dergisi Gear Of The Show" birincisi seçilmiş.

Fat Tire’ın GORE-TEX katmanı %100 su geçirmez özellikte olduğu gibi aynı zamanda inanılmaz nefes alma özelliğine de sahip.

Botta bulunan Boa® Kilit Sistemi sıradan bağcıklara göre daha hızlı ve kolay kapatma sağlıyor. Cupron® Mantar Önleyici Pro Lifler kokuyu azaltıyor.

Bot hem kalitesi hem kullanışlılığı hem de görünüşü ile birçok insanın sahip olmak isteyeceği cinsten. Ancak fiyatı konusunda olumlu yorum yapmak mümkün değil. Botun satış fiyatı 899₺. Bot hakkında ilave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.




 [post_ads]