İçeceklerimizi sıcak ya da soğuk tutmak için ilk akla gelen çözüm termos ve termos bardaklar olsa da her ikisi de içeceklerimizi istediğimiz sıcaklıkta tutma gibi bir opsiyon sunmuyorlar ve üstelik içecekleri sadece birkaç saatliğine sıcak veya soğuk tutabiliyorlar. Bir IndieGoGo projesi olan S2 Akıllı Mug (S2 Smart Insulation Cup) üst düzey izolasyonu sayesinde termos ve termos bardaklardan beklenmeyecek bir performans ile içeceklerinizi 12 saat boyunca dilediğiniz sıcaklıkta tutabiliyor.

Üzerindeki kontrol paneli veya telefonunuza yükleyebileceğiniz uygulaması sayesinde sıcaklığı 35 ℃ ile 100 ℃ arasında ayarlayabilme imkânı veren S2’nin, aynı zamanda ekranından içinde bulunan sıvının sıcaklığını takip edebiliyorsunuz.

Bunun yanında, S2’nin içindeki içeceğin sıcaklığı içilemeyecek kadar yüksek olunca sizi sıcaklık konusunda uyarma, belli aralıklarla su içmeniz konusunda sizi ikaz etme ve günde ne kadar su içtiğinizin kaydını tutma gibi ekstra özellikleri bulunuyor.

Ayrıca şarjı az kaldığında da sizi ikaz eden S2 Akıllı Mug özellikle çay ve kahvesini belli bir sıcaklıkta içmekten zevk alanlar ile geceleyin bebekleri için kalkıp tekrar tekrar su kaynatmak zorunda kalan annelerin ilgisini çekecek bir ürün ve IndieGoGO üzerinden 69$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş için hazır.

S2 Akıllı Mug hakkında daha fazla bilgi ve ön sipariş için lütfen tıklayın.
[post_ads]