Heroin Bisikletler (Heroin Bike), Heroin adlı Fransız şirketinin tasarımı sonucunda, Formula 1, MotoGP, WRC gibi organizasyonlarda daha önce çalışmış ve uzay endüstrisinde teknik tecrübeye sahip İtalyan ustaların kendi elleriyle komposit karbon fiberden inşa ettiği ve tam anlamıyla “mükemmeliyet” kavramının gerçeğe dönüştüğü yeni nesil bir yol bisikleti.

Fransız şirket, mükemmeliyetin bir bisiklette vuku bulması için yaklaşık olarak 30 sene boyunca aerodinamik konusunda Ar-Ge faaliyetlerine yatırım yapmış ve nihayet bu yatırımın meyvesini almış gibi görünüyor.

Şöyle ki, kişiye özel olarak üretilen Heroin bisikletlerin her birinin kadrosu uzay endüstrisinde kullanılan Torayca M46J karbon fiberden üretilmesi nedeniyle ultra güçlü olmakla birlikte neredeyse yok denilecek kadar bir ağırlığa, sadece 750 gramlık bir hafifliğe (!) sahip. Gerçekten inanılmaz değil mi!

Bunun yanında, bisikletlerde kullanılan petek yapı sürtünmeyi %10 azaltarak bisikletin hızına katkıda bulunuyor. Ayrıca, bisikletlerde kullanılan jantlar ise tamamen eşsiz. Heroin bisikletlerde kullanılan jantlar 160 Psi’lık basınca ve 200 ℃ gibi oldukça yüksek bir sıcaklığa rahatlıkla dayanabilecek kapasitede.

Mükemmeliyetin bisiklete dönüşmüş hali olan Heroin Bisikletler (Heroin Bike) hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]