iPhone sahibi olmanın bir bedeli olduğu muhakkak. Tamamlayıcı ürünleri de almak istiyoruz genelde. AirPods da bunlardan biri. AirPods sahibi olmanın güzelliği bir tarafa, bunun da dezavantajı şarj sorunudur sanırım. iPhone’u ayrı AirPods’u ayrı şarj etmek bazen yorucu olabiliyor. Bir de bu sorunlara genel sorunumuz olan telefonun sürekli biten şarjını da ekleyelim. Kablolardan bağımsız telefon ve müzik keyfi yapmak için çok fazla vaktimizin olmadığı gerçeğiyle karşı karşıya kalıyoruz bu durumda.

PodCase saydığım sorunları en makul seviyeye indirebilecek bir ürün. PodCase bir şarjlı kılıf. Kılıfın üst tarafı AirPods’a göre tasarlanmış. Kulaklıkları buraya yerleştiriyoruz ve kılıftan şarj olmaya başlıyorlar.

2500 mAh’lık güç kaynağı olan kılıf ayrıca telefonu da şarj ediyor. Bu da telefonunuz için ilave bir batarya ya da AirPods’un 40 defa şarj edilmesi anlamına geliyor.

PodCase ile telefonunuz şarja taktığınızda hem PodCase, hem iPhone hem de AirPods aynı anda şarj oluyor. Yani güne 2 bataryalı bir iPhone ve şarjı tam bir AirPods ile başlıyorsunuz.

PodCase bir Kickstarter projesi. Sadece iPhone 7 ve 7 Plus için üretilecek. Telefonun kılıf ile beraber büyüyecek olmasını dert etmeyenler için son derece faydalı bir ürün. 2018 yılının Şubat ayında üretilecek PodCase’in ön sipariş bedeli 89$. İlave bilgi ve sipariş için tıklayınız.
[post_ads]