Sitemizde şu ana kadar birçok karavan tanıttık ve tanıtımlarımızın oldukça ilgi gördüğünün farkındayız. Çünkü bir karavanı tanıtmaya karar verirken karavanın farklılık yaratan bir özelliği olup olmadığına bakıyoruz. Güneş ve rüzgâr enerjisinden güç alan sCarabane 360⁰ Dönen Karavan (sCarabane Rotating Camper) da farklı tasarımıyla tanıtılmayı hak eden karavanlardan.

Kapalı haldeyken yaklaşık 8 m uzunluğunda epeyce büyük bir kutuyu andıran sCarabane konaklama yapılacak alana gidip düğmeye bastığınız zaman 30 dakika içinde küçük ve sıcacık bir eve dönüşüyor. Peki bu evde neler mi var? Bakmayın benim küçük dediğime. sCarabane’de ilk anda aklınıza gelebilecek her şeyi bulabilirsiniz. Bir tarafında katlanabilir tenteli bir outdoor oturma alanı, diğer tarafında ise bir çift yatak odası, banyo, mutfak ve yemek bölümü hemen sayabileceklerim arasında.

Bu özel çekme karavanın adında neden 360⁰ geçtiğini de hemen açıklayayım. sCarabane özel bir sistem sayesinde isteğinize göre güneşi veya rüzgarın yönünü takip edip kendi etrafında 360⁰ dönebiliyor ve böylece gerekli olan enerjiyi her hâlükârda sağlıyor.

Modüler, mobil ve aynı zamanda kendi kendini idame ettirebilen sCarabane 360⁰ Dönen Karavan hakkında ilave bilgi için tıklayın.
[post_ads]