Elektrikli bisikletler ilginç bir konu. Bazen neredeyse her gün yeni bir modelin haberine denk gelirken bazen de haftalarca elektrikli bisiklet haberi görmediğimiz oluyor. Son zamanlarda tam umutsuzluğa kapılmak üzereydik ki Flash Smart elektrikli bisiklet gözümüze çarptı ve sizinle de paylaşalım dedik.

Flash Smart’ın kadrosu tek parça olarak dizayn edilmiş. Yani üst ve alt boru tek ve kalın bir parçada birleştirilmiş. Bisikletin 500 watt’lık bataryası da bu tek parça içerisinde bulunuyor.

Flash Smart pedal destekli sürüşle tek şarjla 80 km. mesafeye kadar gidebiliyor. Bisikletin çıkabileceği maksimum hız ise saatte 45 km.

Bisikletin en çok öne çıkan özelliği kadronun üstünde bulunan küçük ekranı. Buradan sürüşleriniz esnasındaki hızınızı ve yönlendirme bilgilerini görebilirsiniz. Ayrıca bu ekranı bir “activity tracker” olarak kullanmanız da mümkün.

Ekran üzerinden bisikletinizi kilitli konuma getirebilirsiniz. Bu konumdayken bisikletiniz çalındığında ekran uyarı vermeye ve alarm ötmeye başlıyor. Ayrıca cep telefonunuza konum bilgisi ile birlikte uyarı mesajı geliyor. Çalınan bisikletinizin nerede olduğunu uygulama üzerindeki haritada görebiliyorsunuz.

Ön ve arka farlar ile disk frenler de bisikleti güzel yapan diğer ayrıntılar.

Flash Smart elektrikli bisikletin satış fiyatı 1699$. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]