Harley Davidson’un yan şirketlerinden olan Buell Motorcycle Company 2009 yılında ekonomik sebeplerden dolayı kapatılmıştı. Oysa ki şirket tarafından başta Buell 1125 modeli olmak üzere efsane düzeyine ulaşabilecek düzey motosikletler üretiliyordu. Ama ne yazık ki Harley Davidson’ın geleceği için, amiyane tabirle söylemek gerekirse, Buell Motorcycle Company harcandı.

Her neyse, esas konumuza gelelim! Şirket tarafından üretilen motosiklet modellerinden birisi ise Buell Blast modeli idi. Buell 1125 ve diğer modellerin gölgesinde kalması nedeniyle fazla dikkat çekmeyen bu modele ait bir motosikleti ela alan Chicago merkezli DesmoBIBU özel tasarım motosiklet atölyesi bu Buell Blast’ı oldukça dikkat çekici hale getirmeyi başarmış.

DesmoBIBU tarafından tamamen elle inşa edilen bu 492cc’lik ufaklıkta Bitwell elcikler, bir Buell XB ve bir V-Buell 1125’ten çıkarılıp arka tarafa takılan parçalar, LED stop lambası, gidon üzerine yerleştirilmiş akıllı telefon yuvası, alüminyum elektronik kaplama ve daha birçok yenilik dikkat çekiyor.

Sözü fazla uzatmadan bir an önce sizi DesmoBIBU’nun “Franken-Blast” adını verdiği bu eşsiz özel tasarım motosikletin görselleri ile baş başa bırakayım. Çünkü bu motosiklet anlatılmaz yaşanır.
[post_ads]