1994 yılından beri eşsiz ve üst düzey özel yapım motosikletler üreten Confederate Motors adını Curtis Motor Company olarak değiştirdikten sonra Zero Motorcycles ile beraber elektrikli motosikletler üretmeye odaklanacağını duyurdu. Neyse ki atölye, elektrikli motosiklet pazarına girmeden önce hayranları için etkileyici bir veda yapmayı unutmadı.

FA-13 Combat Bomber adı verilen ve Confederate Motors’un elektrikli olmayan en son özel yapım motosikleti olan bu canavar, 200 beygirlik gücüyle Alabama merkezli atölyenin şimdiye kadar ortaya çıkardığı en güçlü motosiklet etiketini taşıyor.

Adından da anlaşılacağı üzere sadece 13 adet üretilecek FA-13 Combat Bomber’ın selesinin altında 2.163cc’lik yukarıda bahsettiğim 200 beygirlik bir gücün yanında 230 Nm’lik bir tork sağlayan hava soğutmalı V-twin bir motor bulunuyor. FA-13 Combat Bomber’ın kadrosunun tamamı ise havacılık sanayinde kullanılan ileri teknoloji ürünü 6061 alüminyumdan.

Confederate Motors’un bu isim altındaki en son şaheseri FA-13 Combat Bomber hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın ve aşağıdaki görsellere göz atmayı unutmayın!Fiyat mı? Sadece $155.000 cık.
[post_ads]