Üç boyutlu yazıcı dünyası hem yeni kompakt modellerle hem de ayrı satılan parçaların birleştirilmesi ile üretilebilen yazıcılarla gelişmeye devam ediyor. Creality CR-10 yeni bir üç boyutlu yazıcı. Öne çıkan özelliği ise büyük ebatta baskı yapabiliyor olması.

300x300x400 mm’ye kadarki ebatlarda baskı yapabilen Creality CR-10, piyasada satılan kompakt modeller arasında şimdiye kadar rastladığımız en büyük boyutta baskı yapabilen yazıcıdır diyebiliriz.

Yazıcı kontrol ünitesi ve üretim alanı olarak iki ayrı parçadan oluşuyor. Üretim alanı bu sayede daha büyük tasarlanabilmiş. Kontrol ünitesi üzerinde SD kart girişi bulunuyor. Tasarımlar direkt olarak cihaza buradan yüklenebiliyor.

Büyük boyutlarda baskı yapabilmek süs eşyası tarzı ürünlerden günlük hayatta aktif kullanılan ürünlere geçiş anlamına geliyor diyebiliriz.

Diğer yandan 300x300x400mm ebatlarında baskı özelliği kendi büstünüzü bile basabileceğiniz anlamına geliyor. Bu özelliğiyle de megalomanların, narsistlerin falan ilgisini çekecek bir ürün.

Yazıcının satış fiyatı 499$. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]