Tesla Model S tanıtımı yapıldığı günden beri çok ciddi bir rakip ile karşı karşıya gelmemişti, ta ki BMW, Frankfurt Otomobil Fuarında (Frankfurt International Motor Show) elektrikli otomobil işinde gayet ciddi olduğunu ortaya koyan i Vision Dynamics adlı konsept otomobilini görücüye çıkarana kadar.

Bir Gran Coupe olarak tanımlayabileceğimiz ve BMW’nin i3 ve i8 elektrikli otomobil serisindeki sedan boşluğunu dolduran BMW i Vision Dynamics, 600 km’lik oldukça uzun bir menzile sahip ve saatte 200 km’lik bir maksimum hıza çıkabiliyor. BMW i Vision Dynamics’in 0’dan saatte 100 km hıza çıkma süresi ise sadece 4 saniye.

Bu etkileyici teknik özellikleri dışında estetik tasarımıyla da gönülleri fetheden BMW i Vision Dynamics’in 2021 yılında seri üretime geçeceği ile ilgili bir söylenti olsa da şu an için resmi bir açıklama yapılmamış durumda.

BMW’nin geleceği hakkında bize ipuçları veren araçlardan biri olan BMW i Vision Dynamics, seri üretime geçene kadar sizi şimdilik görselleriyle ve videosuyla baş başa bırakıyorum.
[post_ads]