Piyasaya hemen hemen her gün farklı bir akıllı saatin çıktığı bugünlerde gerçekten farklılık yaratan bir akıllı saat ile karşılaşmak zor. Artık bütün akıllı saatler aşağı yukarı standart özeliklere sahipler. Arrow (Arrow SmartWatch) ise bu standartlaşma olayına çomak sokan bir akıllı saat.

HD kalitede ve 1080p çözünürlükte 360⁰ kamera kaydı yapabilen dünyanın ilk akıllı saati olan Arrow, ister bir maceraperest ister bir iş adamı ister bir spor tutkunu veya herhangi biri olun tasarımıyla herkesin ilgisini çekecek ve her ortamda kullanılabilecek bir saat.

Arrow’un çerçevesinde yer alan 360⁰ dönebilen kamerası bir taraftan 1920x1080 çözünürlükte HD kalite videolar çekmenizi sağlarken diğer taraftan da 5 mega-piksellik fotoğraflar çekmenize imkân veriyor. Kameranın etrafında yer alan iki yüksek kalite mikrofon ise seslerin kayda mükemmel bir şekilde ulaşmasını sağlıyor. İsterseniz bu mikrofonlarla sadece ses kaydı yapabilirsiniz. Video kaydı yaparken kaydınızı Arrow’un OLED ekranından canlı olarak izleme imkânına da sahip olduğunuzu özellikle belirtmek isterim. Çektiğiniz video ve fotoğrafları telefonunuza aktarmadan önce Arrow’un 8 GB’lık hafızasında uzun bir süre tutabilirsiniz. Daha ne olsun dediğinizi duyar gibiyim ama Arrow ile anlatacaklarım daha bitmedi!

Hem iOS hem de Android uyumlu olan Arrow ile tek bir hareketle telefon edebilir, çağrı kabul edebilir, mesaj atabilir, takviminizi takip edebilir, hava durumunu kontrol edebilir, sosyal medya hesaplarınızı takip edebilir, kablosuz kulaklıklarla eşleştirerek müzik dinleyebilir, GPS özelliği sayesinde konumuzu belirleyebilir, bir fitness takip cihazı olarak kullanabilir ve bir akıllı saat ile aklınıza gelebilecek hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz.

Bir IndieGoGo projesi olan Arrow SmartWatch hedefin yaklaşık beş katı fonu çoktan toplamış durumda ve 169$’dan başlayan ön sipariş fiyatıyla ve farklı renk seçenekleri ile sizi bekliyor. En güzel anlarınızı ölümsüzleştirmek için mükemmel bir seçenek olan Arrow SmartWatch’u satın almak için tıklayın.
[post_ads]