“Cırt kelepçe” olarak da isimlendirilen plastik kelepçeleri bilirsiniz. Genelde kabloları bir araya toplama, Tofaş araçların jant kapağını tutturma gibi çok önemli işlevleri vardır. “Kullan-at” olan kelepçeler bir kere takıldığında geri açılmaz, ancak kesilerek ayrılır.

Z LOK anahtarlı bir plastik kelepçe. Böyle kullanışlı ve basit olanları varken anahtarlı plastik kelepçe de ne alaka demeniz mümkün. Şu alaka; Z LOK dış görünüşü itibariyle plastik kelepçe iken içerisinde çelik bir çekirdek bulunuyor. Yani bir plastik kelepçeden çok daha sağlam. Diğer yandan anahtarı olması sebebiyle düşük risk içeren ortamlarda bir bisiklet kilidi olarak da kullanılabiliyor.

Anahtarlığınızdaki bir sürü anahtara bir de plastik kelepçe anahtarlarını mı ekleyeceksiniz? Tek çeşit, küçük ve üniversal bir anahtara sahip olduğu için çok da sorun edilecek bir konu değil bu durum.

Normal bir plastik kelepçe ile iş yapıyorsanız yanınızda bir de keski ya da pense olması gerekir. Z LOK’un kullanışlılığı bu noktada devreye giriyor. Mesela bisikletinizi aracınızın arkasındaki taşıyıcıya sabitlemek için Z LOK’u kullanabilir, çıkaracağınız zaman anahtarı ile kolayca çıkarabilirsiniz.

Klasik tutturma işleri için normal plastik kelepçeler kullanışlı ürünler. Ama sürekli olarak sabitleme/açma işleri için Z LOK son derece kullanışlı bir ürün.

Z LOK’un satış fiyatı 20$. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]